آیا باید درخواستی مبنی بر عفو عمومی ارائه داد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۲ #77715114

سلام، چند سال پیش سند (سند دفترچه ای یعنی سند تک برگ نبود)یک ملک بعنوان وثیقه یک متهم در دادسرا به میزان ۶۰ میلیون گذاشته شده است. پس از محکومیت متهم به شش ماه حبس و ۴۰ میلیون و عدم حضور وی به علت عدم صدور ابلاغیه برایش در اجرای احکام، (تا کنون نه ابلاغیه و نه احضاریه ای برای متهم، صادر نشده و ارسال نشده است در سامانه ثنا و در سامانه ثنا مشاهده میشود که مدام تاریخ رسیدگی بعلت عدم حضور متهم برای چند ماه بعد تعیین شده) و با مراجعه به سامانه ثنا، مشاهده میشود که با اینکه صاحب سند در ملک مورد اشاره زندگی میکند. نوشته شده که ابلاغیه بعلت عدم امکان ابلاغ برای صاحب سند به دفتر شعبه اعاده شد.
امروز در سامانه ثنا در قسمت ردیف اجرای احکام مشاهده میشود که دادگاه سال گذشته پیشنهاد صدور دستور ضبط سند را به دادستان ارسال کرده است. (تا چند روز قبل این جمله در قسمت مربوطه وجود نداشت، نکته: پیشنهاد ضبط با تاریخ خرداد سال گذشته درج شده هست)

سوالات:
۱. (در ۲۲ بهمن سال گذشته با توجه به عفو عمومی شش ماه حبس مورد عفو قرار گرفت، آیا باید درخواستی مبنی بر این عفو عمومی ارائه داد؟؟؟)
۲. آیا سند مذکور ضبط شده است؟
۳. اگر ضبط شده آیا با توجه به اینکه حتی ابلاغیه ای اصلا برای متهم پرونده صادر نشده که ابلاغ شود یا نه، آیا ضبط سند قانونی هست؟
۴. سند دفترچه ای با توجه به اینکه قبل از نقل و انتقال باید تبدیل به سند تک برگی شود، آیا امکان ضبط دارد؟
۵. آیا با توجه به اینکه دادگاه اجرای احکام سال گذشته این پیشنهاد ضبط را داده ولی چند روز هست که در سامانه ثنا قابل مشاهده شده است و چند روز قبل این متن وجود نداشت با تاریخ سال قبل، این کار قانونی هست؟
(این توضیحات در قسمت ردیف های پرونده بصورت متن درج شده و ابلاغیه و احضاریه نبوده که تاریخ مشاهده آن مهم باشد)
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برخورداری از عفو عمومی اختیاری نبوده و جنبه قهری دارد .در صورت دریافت ابلاغ معرفی متهم به ضامن و بی توجهی ابتدا جلب ضامن و سپس ضبط وثیقه انجام میشود .ملاک را ثنا قرار ندهید با مراجعه حضوری از کم و کیف عملیات اجرائی ضبط سند خبردار شوید .ضبط سند به جهت خلع ید ضامن از حقوق مالکیت انجام میگردد و تفاوتی در نوع سند آن ندارد.

سلام. با صدور دستور ضبط ، و با توجه به زمان سپری شده از دستور مذکور، خانه در حال حاضر ملک دولت بوده، و به مزایده گذاشته خواهد شد.. فقط تنها اعتراضی که میتونید بکنید این هستش، که به شما ابلاغی برای حاضر کردن متهم داده نشده است،