آیا ایشون میتونه ادعای تجاوز یا زنای به عنف کنه و در صورتی که این کار رو انجام بده قابل اثبات هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۷۱ #77678375

سلام، من در محیط کار با خانومی آشنا شدم که ادعا میکنن پنج ساله گذشته مطلقه بودن، در قرار اول و بصورت تلفنی ایشون رو به منزل خودم دعوت کردم که به همراه (به ادعای خود ایشون خواهرشون) سر قرار اومدن که بنده هم متقابلا یک نفر از دوستان خودم رو دعوت کردم، به همراه دوست خودم و با وسیله ایشون به دنبال اونا رفتیم و به منزل اومدیم که در ادامه مشروبات الکلی مصرف شد و نهایتا رابطه کوتاهی بدون محافظت بین من و این خانوم برقرار گردید، در انتها من به تنهایی این دو نفر رو به منزل خودشون رسوندم، دو روز بعد ایشون با ذکر ناراحتی از عدم پیگیری رابطه توسط من اعلام کردن که هم خودش و هم خواهرش (توسط دوست من) مورد اذیت و آزار قرار گرفتن (به نوعی ادعای رابطه بدون رضایت از سمت ایشون)
سوال من اینه که:
۲- آیا امکان داره که بدون اطلاع من طی ۴۸ ساعت اول به مراجع قانونی رجوع شده باشه و دستور پزشکی قانونی صادر بشه؟
۳- هیچگونه پیام خاصی (واتساپ یا تلگرام) جز چند تماس تلفنی بین ما نبوده آیا برقراری تماس مدرک محسوب میشه؟
۴-آیا در صورت شکایت خانوم تصاویر دوربین ها میتونه ثابت کنه که ایشون با رضایت به منزل من اومدن؟
۵-در صورت بروز حاملگی چه اتفاقی میفته؟
۶-مهم تر از همه اینکه اگه ایشون به دروغ اعلام به مطلقه بودن خودشون کرده باشن و کماکان متاهل باشن چه طبعاتی برای من داره؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت رضایت، زنای به عنف منتفی است.

حداقل چیزی که ثابت می شود رابطه نامشروع است.

سلام
بله ایشان میتوانسته به پزشکی قانونی مراجعه و معاینه گردد چه بسا چنانچه همسر داشته باشند همسرشان در صورت متوجه شدم میتوانند علیه شما و خانم شکایت رابطه نامشروع کنند .جواب سوالاتتان نیاز به توضیحات بیشتر دارد که پیشنهاد میکنم جهت مشاوره تلفنی با بنده رزرو نمایید در خدمتم تا کامل ببرسی نماییم