داور پاسخ به اظهارنامه نمیده، اما دست نوشتۀ دستی میدهد

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۶۲ #77637852

داور ما در قولنامۀ اجاره بنگاه است، به بنگاه اظهارنامه دادم جهت دادن رای، اما بنگاه میگه من استعفا میدم، و متاسفانه از رفتن به الکترونیک قضایی جهت دادن پاسخ به اظهارنامه اینجانب جهت استعفا خودداری میکند، اما میگه دست نوشته با مهر بنگاه میده، از آنجایی که پرونده ۲۰روز مهلت اعتراض داره، نمیتونم ۳ماه صبر کنم که عدم پاسخ به اظهارنامه موجب لغو داوری بنگاه بشه، سوالم اینجاست، آیا اگر دست نوشته رو ازش بگیرم و با پیوست اظهارنامه خودم و دست نوشتۀ استعفای داور ببرم اعتراض بزنم در دادگاه، از لحاظ حقوقی قابل قبول است؟

تشکر

مشاوره حقوقی داوری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه به اینکه داور از اظهار نظر خودداری می‌کند و نوشته ای هم تحت این عنوان به شما می‌دهد لذا میتوانید توسط اظهار نامه داور خود را انتخاب و به طرف مقابل اعلام نمایید و در صورت عدم تراضی از دادگاه بخواهید تا برای شما تعیین داور نماید

شما یه سر برو اتحادیه املاک بخش شکایات یک تماس بگیرند جلوی خودتون. احتمالا حل میشود

سلام
اگر در دادگاه بدوی به لحاظ شرط داوری قرار عدم استماع خورده باشد شما نمی توانید با ارائه استعفاء داور در دادگاه تجدیدنظر قرار عدم استماع را نقض بکنید . و نهایتا می توانید با استعفاء داور دعوای خود را مجددا مطرح نمائید .

احتیاجی به رفتن به الکترونیک قضایی نمی باشد و خودشان به صورت اینترنتی میتوانند جواب اظهارنامه را ارسال نمایند.

باسلام. داور بایدراساازطریق اظهارنامه اشتعفایش رااعلام کند.

با سلام،استعفا را داور شخصا باید به دادگاه اعلام‌ نماید.

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که استعفا را داور بایستی به دادگاه اعلام کند، سپس بر آن اساس اقدام نمایید.