اعمال ماده ۴۷۷ قانون به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۴۲ #77579855

حقیر سوالی در ارتباط با اعمال ماده ۴۷۷ قانون آئین دادرسی کیفری نسبت به دادنامه شعبه بدوی دیوان عدالت اداری که در سال ۱۳۸۹ قطعی شده بود کرده بودم و پاسخ فرمودید باید به دیوان عالی کشور مراجعه نمایم . امروز به دیوان عالی کشور رفتم و اطاق ۸ را بمن راهنمایی کردند . در اتاق ۸ دونفر نشسته بودند و فرمودند که من باید به دیوان مراجعه کنم و درخواست مرا نپذیرفتند در دیوان اعمال ماده ۴۷۷ می کنند . دیوان عدالت اداری که رفتم آنجا هم گفتند ما اعمال ماده ۴۷۷ نداریم . فقط اعمال ماده ۷۹ راجع به آرای قطعی داریم . چون حقیر یکبار اعمال ماده ۷۹ کرده بودم طبق قانون دیگر بمن اجازه اعمال ماده ۷۹ نمیدهند . دادنامه صادره از چند جهت خلاف بین قانون و شرع است . افراد مستقر در اتاق ۸ را چگونه باید متقاعد کنم که درخواست مرا بپذیرند. اگر بزرگواری بفرمایید راهنمایی کنید ممنون و متشکر خواهم شد .

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست اعمال ماده ۴۷۷ از طریق دادستان یا رئیس حوزه قضایی امکان پذیر است

سلام
برای اعمال ان باید یک دادخواست بنویسید از دادستان یا رئیس حوزه درخواست رسیدگی کنید