آیا بعد از "ضم وکیل" کردن، وکیل اول می‌تواند شکایت کند و "ضم وکیل" را باطل کند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵۲۲ #77549575

با سلام
برای بی‌اثر کردن وکالت بلاعزل فروش خانه‌ام که به شخصی داده بودم ضم وکیل کردم تا اختیار وکیل اول محدود به رضایت وکیل دوم شود. حالا وکیل اول تهدیدم کرده که شکایت می‌کند و "ضم وکیل" را باطل می‌کند. آیا چنین چیزی ممکن است؟
با این توضیح که در وکالت اولیه اشاره‌ای به "سلب حق ضم وکیل از موکل" نشده.

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نه خیر نمی تواندچنین اقدامی کند

خیر ایشان نمی تواند ضم وکیل را باطل نماید مگر اینکه در مبایعه نامه بین آنها ضم وکیل موجب تضضیع حقوق وکیل شود

با درود..
اساسا قادر به اقدامی نبوده و در اینخصوص نمی تواند شکایتی مطرح کند..

باسلام وقتی شما ضم وکیل را انجام میدهید طبق قانون منوط به رضایت طرفین است یعنی فقط در صورتی میتوان ضم وکیل کرد که وکیل اولیه با ان موافق باشد بنابراین اگر بدون اطلاع وکیل اول اقدام کرده اید ضم وکیل اخذ شده بی اعتبار است

با سلام خیر چنین حقی ندارد انجام بدهد چون شما اختیار داده اید حتی اگر موضوع وکالت نیز منتفی شود وکالت او نیز از بین می رود موفق و پیروز باشید

باسلام
درصورتی که ضمن عقد بیع وکالت بلاعزل داده اید بله میتواند شکایت کند در غیر اینصورت خیر.

اگر وکالت در فروش را ضمن عقد بیع اعطا کرده اید، امکان محدود کردن اختیارات وکیل با ضم وکیل، موجه به نظر نمی رسد