با عدم صلاحیت موسسه داوری چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۳ #77545329

با سلام بنده یه آپارتمان خریدم که فروشنده نسبت به تنظیم سند اقدام نمیکرد با توجه به اینکه در مبایعه نامه ذکر شده بود که در صورت اختلاف به موسسه داوری انتخاب شده که مورد قبول طرفین بود رجوع کنیم بنده هم جهت شکایت از طریق
همان موسسه داوری توسط وکیلم اقدام کردم الان بعد از یک سال دوندگی قاضی دادگاه رای موسسه را که به نفع بنده بوده باطل اعلام کرده و علتش را نیز عدم صلاحیت وکیل موسسه به علت نداشتن حق امضا در ان موسسه جهت رای دادن اعلام نموده است سوال بنده این است که این همه ضرر و زیان که به هم وارد شده باید از چه کسی بگیرم اگه موسسه مشکل داشت بنده از کجا باید میفهمیدم که مشکل داره ثانیا من نتیجتا باید چیکار کنم با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اینکه وکیل حق امضا نداشته موجبی برای ابطال رای داوری نیست