با ضرب و شتم توسط پدر و تهدید به قتل میتوان او را از خانه بیرون کرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴۸ #77512594

سلام
پسری ۲۰ ساله هستم، پدرم ۱۰ ماهه که با خانمی رابطه ی نامشروع داشته
خانه به اسم مادرم و برادرم هست، ولی پدرم بیرون نمیره
دو تا سوال داشتم: یک اینکه میشود ایشون رو از خونه بیرون کرد(ملک به اسم ایشون نیست)
دو اینکه ایشون منو تهدید به کتک و حتی سربریدن کرده، و ایشون ناپایداری روانی داره، و مشکوک به مصرف مواد مخدره، حتی تو خونه اسلحه شلیک کرده، میخواستم ببینم چیکار باید بکنم، ممنون

مشاوره حقوقی تهدید
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله مادرتان می توانند پدر را از منزل بیرون کرده و تقاضا تهیه مسکن از سوی ایشان را نمایند. به جرم تهدید می توانید شکایت کنید.

سلام
مالکین می توانند بااثبات ادعای خود مبنی بر تهدید و سلب آسایش علیه او شکایتی را مطرح کنند واز ورود او هم جلوگیری بعمل اورید

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید، اگر افاقه ننمود سپس مادر و برادر قانونا می‌توان‌ند او را از منزل خارج کنند‌، اگر تهدیدی می‌کند یا ضرب و شتم قابل شکایت است

لیکن شما را به مدارا کردن دعوت میکنم.

سلام

اگر مادر و برادر شما مالک رسمی هستن میتونید برای بیرون کردن پدر از راه کیفری اقدام کنید یعنی مثلا قفل در ها رو عوض کنید و اگر ایشون به زور وارد منزل شدن با پلیس تماس بگیرید تا صورت جلسه بشه و ازشون شکایت از بابت جرم مزاحمت ملکی کنید

اما اگر مادر و برادر شما سند رسمی ندارن یا اینکه میخواهید موضوع رو با سر و صدای کمتری پیگیری کنید مادر و برادر شما میتونن دادخواست حقوقی رفع مزاحمت بدن

خود شما هم میتونید بابت تهدید شکایت کنید

با آرزوی عاقبت بخیری

بهتراست با ۱۲۳اورژانس اجتماعی مطرح نمایید

مالک ( مادر و برادر ) می توانند علیه ایشان شکایت تهدید و مزاحمت را مطرح کنند

با سلام
در صورت وجود ادله کافی ، ضمن مراجعه به دفتر خدمات قضایی می توانید اقدامات لازم از جمله طرح شکایت از بابت تهدید را صورت دهید .