مفهوم حکم صادر شده چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۰ #77418529

با سلام و وقت بخیر

دادخواست ملاقات فرزند دادم در جلسه رسیدگی شوهرم حاضر نشد و لایحه ای هم نفرستاد،قاضی حکم صادر کرد که:

روز پنج شنبه تا شنبه بچه رو باید بده دست من، تحویل در مرکز __بعد نوشته تا ۲۰ روز و پس از آن قابل واخواهی و روز دیگر قابل تجدید نظر در دادگاه تجدید نظر است، این یعنی چی؟

یعنی میتونه بگه نمیده بچه رو؟
و اینکه چه اقدامی برای اجرای حکم انجام بدم؟
با توجه به اینکه امروز جمعه هست میتونم پنجشنبه هفته آینده برم مرکز برای ملاقات؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یعنی تا ۲۰روزازتاریخ ابلاغ رای دادگاه ، قابل واخواهی ( اعتراض به رای غیابی ) و سپس ظرف ۲۰ روز قابل تجدیدنظر
یعنی شوهر می تونه اعتراض کنه به رای دادگاه

سلام . این حکم غیر قطعی است و از تاریخ ابلاغ به پدر بعد از گزشت ۴۲ روز قطعی می شود سپس شما باید درخواست اجرائیه مطرح کنید . از تاریخ ابلاغ اجرائیه نیز باید ۱۲ روز سپری شود . بعد از آن می توانید به اجرای احکام مراجعه نمایید .

چون دادنامه غیابی است بیست روز مهلت اعتراض به رای غیابی و بیست روز دوم مهلت اعتراض در دادگاه تجدید نظر است
نمی تواند بدون دلیل از انجام رای دادگاه خودداری کند
خیر باید صبر کنید مهلت اعتراض تمام و دادنامه قطعی شده تا قابلیت اجرا داشته باشد

با سلام و احترام
واخواهی اعتراض به رای غیابی می باشد و قاضی مهلت واخواهی و تجدید نظر خواهی به همسر شما داده است

با سلام این حکم باید مراحل قطعیت خود شامل واخواهی و تجدید نظر را طی کند. تا بتوانید آنرا اجرا کنید. طرف مقابل شما تا ۴۰ روز از ابلاغ رای حق اعتراض دارد.