حکم پزشکی قانونی تغییر می کند یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۸۷ #77413257

سلام
بنده تصادفی که چند روز پیش داشتم که فردای آن روز برای شکایت اقدام کردم که پزشکی قانونی سه مورد حارصه را نوشت و مرا به بیمارستان معرفی کرد برای ستون فقراتم،به بیمارستان مراجعه کردم و ام ار ای گرفتم که دکتر در برگه ی پزشکی قانونی نوشت شکستگی ندارد و نیاز به جراحی نیست.پزشکی قانونی هم برگه ای که به کلانتری داد این بود که کمرم بهبودی کامل داره و شکستگی نداره.
در صورتی که درد شدید دارم و دیسک کمر ایجاد شده که در مراجعه به پزشک ارتوپد این موضوع را متوجه شدم و امروز به همان پزشک اولی مراجعه کردم و جریان را بهش گفتم گفت که دیسک کمر به اون صورت نیست البته اون دکتر هم درست گفته ولی دیسک کمر خفیفه. حالا به نظر شما چه کار کنم؟ حکم پزشکی قانونی تغییرپذیر هست یا نه ؟ آیا طول درمان می ده؟ مراحل کاریش به چه شکلیه و چقدر زمان می بره؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
به علت جرحی به شما وارد شده شکایت به جرح میکنید و میتوانید ب نظر پزشکی قانونی واخواهی دهید

با سلام ؛
شما در جلسه رسیدگی که به خاطر تصادف به جرح تشکیل میشه شما میتوانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمایید .