برای دریافت حقوق دختر مطلقه؛ آیا داشتن یک عدد خودرو تمکن مالی محسوب میشود؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۲۸۸ #77373338

اینجانب به عنوان دختره مطلقه برای حقوق پدرم اقدام کرده ام حقوقی که در خال حاضر برقرار است و خاهرم میگیرد سوالم اینحاست که ایا داشتن یک عدد خوردو که توافق مهریه من میباشد میتواند تمکن مالی محسوب شود و حقوق به من تعلق نگیرد

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حسب توضیحات به شما تعلق خواهد گرفت .مجرد بودن و عدم اشتغال،شرایط تعلق است .

با احترام .درصورت عدم شغل و درامد میتوانید اقدام نمایید

بعد از طلاق به دختر مستمری بگیر حقوق پدر تعلق می‌گیرد زیرا شرط لازم برای گرفتن حقوق مستمری تجرد و عدم اشتغال است
لکن دارایی شما هر چقدر هم باشد ملاک نیست و به شما حقوق تعلق می‌گیرد

سلام
دریافت مستمری ارتباطی به میزان دارایی شماندارد

خیر شرط دریافت مستمری مجرد بودن و عدم اشتغال(عدم دریافت حقوق) می باشد.

با سلام و احترام شرط مهم مجرد بودن و عدم اشتغال می باشد و با عدم این موارد می توانید مشمول دریافت حقوق شوید موفق و پیروز باشید

بادرود. خیر صرفا مجرد بودن وعدم شغل