چه طور ثابت کنیم زن متاهل با یک مرد متاهل رابطه ی جنسی دارند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۳۳ #77364228

سلام، دوست همسرم با یک زن متاهل رابطه ی جنسی داره، و اون زن رو تو خونه من اورده برای رابطه ی جنسی و من خونه نبودم، و وقتی من این موضوع رو فهمیدم با دوست همسرم مطرح کردم کتمان کرد و گفت که روی ما شکایت میکنه و اعاده ی حیثیت میکنه، اون زن شوهر داره و تا یک ماه یا دوماه پیش مطمئنم با دوست همسرم رابطه ی جنسی داشته، میتونم از طریق شکایت و پزشکی قانونی ثابت کنم اینها با هم رابطه ی جنسی؟ پزشک قانونی میتونه تشخیص بده این دو باهم رابطه ی جنسی داشتن؟؟حتی اگه از رابطه ی جنسیشون دو یا سه ماه گذشته باشه؟؟؟ میتونن رو ما شکایت کنند و اعاده حیثیت کنن

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تایید رابطه جنسی بین دو نفر تحت شرایطی خاص و تنها ظرف ۴۸ ساعت تا ۷۲ ساعت پس از برقراری رابطه وجود دارد . از آنجایی که شما
امکان اثبات موضوع را ندارید ، در صورت شکایت قطعا برای شما مشکلاتی به وجود می آید .

خیر در صورت عدم اثبات به شلاق محکوم میشوید.چون عمل زنا رو ۴ شاهد مرد باید عینا دیده باشند