چگونه میشه از طریق قانون آزار جنسی را اثبات کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۴ #77293351

سلام من و دوستم با پای خودمون رفتیم خونه دوست پسرش و اونجا چهار تا پسر بودن و به ما مشروب دادن مست کردیم بعد از مستی شروع به آزار جنسی کردن اما یادم نیست تجاوز کرد و دخول انجام شد یا نه آیا میشه اینو اثبات کرد با توجه به اینکه ساختمان اونا دوربین داشته؟ و اینکه آیا دوستای اونا که اونجا بودن میتونن شهادت بدن که ما دروغ میگیم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق پزشکی قانونی قابل تشخیص است لاکن شهادت شهود باید وجود داشته باشد تا تجاوز صورت گرفته توسط چهار نفر را اثبات نماید

اگر شما باکره بودین می توانید بامراجعه به پزشک قانونی واخذگواهی ازاله بکارت شکایت مطرح نمایید

درصورتی که علیه چهارنفر آنها شکایت کنید نمیتوانند شاهد هم شوند
بله باارجاع به پزشکی قانونی میشود فهمید که تجاوز شده یاخیر

با سلام
برای اثبات ازار جنسی باید شاهد داشته باشید واگر دور بین باشد می توان با استناد به آن برعلیه عاملان شکایت کرد