میگه باید حتما قولنامه و سندهای مادر را به تزتیب بیارین این شخصم که حاضر نیست کپی سند و بده؛ ما تکلیفمون چیه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۸ #77189955

سلام خسته نباشین
حقیقتش ما یه زمین خریدیم که به صورت قولنامه ای بود تقریبا به همین شمل به سه چهار دست فروخته شده قولنامه ای حالا ما رفتیم اقدام کردیم برای سند بهمون گفتن که به ترتیب باید کپی های قولنامه ها را بیارین تا جایی که ما را وصل کنه به سند مادر و سند مادرم باید توش باش.ما الان قولنامه ها را تا دو سه مرحله رفتیم جلو و تفریبا به صاحب ملک مادرم رسیدیم ولی حاضر نیست کپی سند مادر به ما بده که میخواییم ببریم ثبت اسناد و میگه که باید بیایین ۲۵ میلیون پول بدین تا من بتون بدم کپیش یا بیام سند مادر بزنم به نامتون الان ما باید چیکار کنیم پبت اسناد که میگه باید حتما قولنامه و سندهای مادر را به تزتیب بیارین این شخصم که حاضر نیست کپی سند و بده و ما تکلیفمون این وسط چیه لطفا راهنماییم کنین ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
می بایست از تمام ایادی ماقبل شکایت نمایید.

این مورد از ایرادات موجود در قانون تعیین تکلیف است و اگر نخواهید مالک اولیه را راضی کنید باید دعوای الزام به تنظیم سند رسمی علیه تمام ایادی قبلی و مالک اولیه طرح کنید و در نهایت به یک سند رسمی احتمالا مشاعی برسید

از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست الزام به تنظیم سند علیه همه فروشندگان و صاحب سند طرح کنید

علیه شخصی که از تحویل مدارک خودداری می کند میتوانید اعلام شکایت کنید

درود بر شما، جهت الزام به تنظیم سند رسمی، شما بایستی از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به طرح دادخواست علیه تمام ایادی ماقبل نمایید.

با درود علیه آنکه امتناع می‌نمایید میتوانید طرح دعوا نمائید، لیکن اگر تمام نقل و انتقالات مشخص نشود اقدامی صورت نخواهد گرفت

سلام برای امکان صدور حکم به تنظیم سند رسمی باید تمام ایادی و مدارک مربوط آن ضم دادخواست گردد و در غیر اینصورت دعوی شما رد خواهد شد.