آیا حبس تعلیقی سابقه میشود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۰۰ #77076453

آیا کسی که برای جرمی ۲ روز زندان رفته برای بدون وثیقه ای و بعدش حکم حبس تعلیقی بمدت ۱۶ ماه بهش خورده.
آیا سابقه میشه؟
اگه میشه چه مدت؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حبس تعلیقی جز سابقه موثر محسوب نمی شود

در مدت تعلیق اگر مرتکب برخی جرایم نشوید این امر از سابقه کیفری شما حذف می‌شود
هرچند مدت حبس را عنوان نکردید اما اگر زیر یکسال باشد پاسخ شما خیر است
هر جرمی غیر از مجازات‌های اصلی مجازات های تبعی هم دارد لذا سابقه کیفری موثر با توجه به این موارد هم تعیین می‌شود

سلام
با توجه به تعلیقی بودن حکم، سوسابقه محسوب نمی شود

۲روز زندان بودید و کارت و عکس شدید واز طرفی محکوم شدید ولو اینکه تعلیق باشد .
لذا مراتب محکومیت در پیشینه کیفری ثبت شده است .‌

دو روز مذکور بازداشت بوده اید جز مدت محکومیت نبوده است سابقه کیفری محسوب نمی شود. برای پاسخ به سوال مطروحه شما باید مدت محکومیت تعلیقی را ذکر کنید

خیر

جزو سوابق موثر لحاظ نمیشود