نحوه محاسبه دیه بر اساس نظریه پزشکی قانونی و زمان پرداخت

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۷ #77059637

با سلام و احترام، بعد از تصادف، شکایت و مراجعه بنده به پزشکی قانونی دیه‌ی تعیین شده است به شرح ذیل:
۱- دو عدد جراحت حارصه ران پای چپ
۲- دو منطقه کبودی ران پای چپ
۳- جراحت حارصه همراه با کبودی و تورم مچ دست چپ
۴- ارش تورم مچ دست چپ معادل سه دهم درصد (۰/۳ %) دیه کامل انسان. ممنون میشم بفرمایید برای هرکدام چه مقدار دیه تعلق می‌گیرد؟
با توجه به اینکه تصادف در برج ۱۱ سال ۱۴۰۲ رخ داده است ولی گزارش اصلاحی شورای حل اختلاف در سال ۱۴۰۳ صادر شده، آیا به نرخ ۱۴۰۲ محاسبه می‌گردد یا ۱۴۰۳؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دیه به نرخ سال ۱۴۰۳محاسبه می شود،و نمیتوان دیه را مشخص نمود چون درصد بعضی از موارد مشخص نیست

دیه مطابق سال ۱۴۰۳ پرداخت می شود و تعیین درصد آن نیز به عهده پزشکی قانونی میباشد.

سلام در مورد گزارش اصلاحی توضیح ندادید ولی نرخ دیه بر اساس سال پرداخت محاسبه میشود دیه هر حارصه روی دست و پا نیم درصد دیه کامل است

با سلام بعضی از موارد شما درصد دیه مشخص نشده است که پزشکی قانونی می‌بایست تعیین نماید اما سایر درصدها با توجه به دیه امسال قابل تشخیص است

زمان پرداخت دیه ملاک هست
یعنی اگر ۱۰ سال دیگ هم پرداخت بشه به نرخ همون سال پرداخت میشه

سلام، نرخ زمان پرداخت ملاک عمل است.

با سلام،سال ۱۴۰۳ ( سال پرداخت) ملاک‌است