جریمه شکایت از همسایه برای نصب ماهواره چیه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۴۸۶ #76967299

سلام
میخواستم بدونم برای شکایت از همسایه که ماهواره نصب کردند آیا برای مدیر ساختمان مشکلی پیش میاید؟این موارد هفتم و هشتم طرح صیانت از عفاف و حجاب چی هست منظورش ؟
مواد هفتم و هشتم طرح صیانت از عفاف و حجاب وارد ماجرای ماهواره شده و براساس ماده ۷، نصب و تعمیر ماهواره ممنوع و حبس و جزای نقدی در انتظار نصاب است. اما ماده ۸ مطرح کرده: «مدیر ساختمان موظف است درخصوص جمع‌آوری تجهیزات مرکزی غیرمجاز ماهواره اقدام و به ساکنان تذکر دهد و در صورت عدم تغییر، موضوع را به نیروی انتظامی گزارش دهد. عدم تذکر به ساکنان و عدم ارسال گزارش موجب محکومیت مدیر ساختمان به جزای نقدی درجه ۷ می‌شود».

از اینها گذشته در این ماده هزینه جریمه از ۱۰۰ تا ۵۰۰ هزارتومان به دو تا هشت میلیون تومان افزایش یافته و در صورت تکرار به بیش از شش ماه تا دوسال حبس منجر می‌شود. این در حالی است که وزیر ارشاد سال گذشته درباره آمار ضریب استفاده از ماهواره در تهران به عدد ۷۱ درصد اشاره کرده بود و حالا سؤال کارشناسان مرکز پژوهش‌ها این است که آیا نیروی انتظامی امکان و اراده برخورد با تمامی این ۷۱ درصد را دارد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پلیس همیشه با جرم مشهود برخورد می کند یعنی در مکانهایی که دیش ماهواره قابل رویت است ، از سوی پلیس جمع آوری می شود و تا زمانی که قانون مصوب سال ۱۳۷۳ مجلس شورای اسلامی مبنی بر جلوگیری از استفاده غیرمجاز از ماهواره ها پا برجاست ، نیروی انتظامی هم مجری این مصوبه است .