شورا چقدر به زوج مهلت میدهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۱ #76912365

باسلام بنده بعد از ۷ ماه درخواست صدور اجراییه نفقه و تهیه مسکن دادم و با توجه به اینکه هدفم طلاق یکطرفه هست شورا چقد به زوج مهلت میده برای فراهم و ایا زوج میتونه جزعی از کل رو بپردازه واینکه الان باییستی بحساب شورا واریز کنه هم نفقه ی خودم هم نفقه فرزندم که برای پسرم رو ۲ ماهش رو واریز کرد

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
نظر سرکار خانم عطاریان مورد تایید و عنایت است

زوج پس از صدور اجراییه ملزم ب پرداخت تمام نفقه هست و درصورتی میتونه جزئی از کل بپردازه ک درخواست اعسار داده و مورد پذیرش واقع شود باتوجه ب قوانین شش ماه پس از صدور اجراییه در صورت عدم اقدام زوج میتوانید با احراز شرایط و ارائه مدارک دادخواستی مبنی بر طلاق یکطرفه تنظیم کنید تنظیم کنید

۱_ پس از ۶ ماه از صدور اجراییه درخصوص نفقه و عدم اقدام از جانب زوج میتوانید دادخواست طلاق بدهید.
۲_ زوج می تواند قسمتی از دین خود را بپردازد و در صورت لزوم برای باقیمانده بدهی درخواست اعسار دهد .
۳_در صورت احراز یکی از شروط ۱۲ گانه مندرج در سند ازدواج بوده زوجه می تواند درخواست طلاق خود را در دادگاه مطرح نماید

با سلام..
۱_ پرداخت و عدم پرداخت نفقه و تهیه مسکن ارتباط مستقیمی با تمکین و عدم تمکین زوجه دارد و اساسا حتی عدم پرداخت نفقه و تهیه نکردن مسکن هیچ مجوزی به زوجه جهت درخواست طلاق نمی دهد..
۲_ در خصوص پرداخت جزیی از کل.. زوج می تواند قسمتی از دین و محکومیت خود را بپردازد و در صورت لزوم برای باقیمانده بدهی درخواست اعسار مطرح نماید و اصولا هیچ منع قانونی در این راستا وجود ندارد..
۳_ از آنجاییکه حق طلاق با مرد می باشد، لازمه درخواست طلاق از سوی زوجه احراز شروط ۱۲ گانه مندرج در سند نکاحیه بوده که در صورت اثبات تخطی از شروط مذکور زوجه می تواند درخواست طلاق خود را در دادگاه مطرح نموده تا مورد رسیدگی قرار گیرد..
موفق باشید..