اعسارم رد خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۵۱ #76361356

بنده به پرداخت مهریه ۲۵۰ سکه بهار آزادی محکوم شده ام درحال حاضر فقط یک خانه دارم و اقساط بانکی ۶ میلیون در ماه (فرهنگی هستم) را به دادگاه ارایه داده ام ولی یه ماشین ۲۰۶ دارم که بنام خودم نیست ۲ تا از شهودم اشتباه نوشته اند که من ۲۰۶ دارم با یه خونه اعسارم رد میشه یا نه؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می‌توانید تقاضای استعلام از راهور را در خصوص عدم مالکیت نسبت به خودرو کنید و اعسار شما رد نمی شود

پذیرش اعسار و رد آن درهرصورت به تشخیص قاضی است

سلام وقت بخیر
در صورتیکه منزل مسکونی که عرفا در شان محکوم علیه در حالت اعسار او باشد از مستثنیات دین می باشد. لکن چنانچه منزل مسکونی محکوم علیه بیش از نیاز و شان عرفی او در حالت اعسارش بوده و مال دیگری از وی در دسترس نباشد و مشارالیه حاضر به فروش منزل مسکونی خود تحت نظارت مرجع اجرا کننده رای نباشد به تقاضای محکوم له به وسیله مرجع اجرا کننده حکم با رعایت تشریفات قانونی به فروش رفته و مازاد بر قیمت منزل مناسب عرفی،صرف تادیه دیون محکوم علیه خواهد شد مگر اینکه استیفای محکوم به به طریق سهل تری مانند استیفا از محل منافع بخش مازاد منزل مسکونی محکوم علیه یا انتقال سهم مشاعی از آن به شخص ثالث یا طلبکار امکان پذیر باشد که در این صورت محکوم به از طرق مذکور استیفا خواهد شد.

با توجه به اینکه منزل مستثنیات دین است و خودرو نیز بنام شما نیست احتمال پذیرش اعسار از سوی قاضی وجود دارد

با سلام
اثبات اعسار بسته به نظر قاضی رسیدگی کننده بر اساس دلایل و مدارک می باشد .

با سلام منزل کجا واقع شده است و چند متر مهم است

درود
بستگی به نظر قاضی پرونده شما دارد.