اگه طلاق گرفتم دخترم پیش من زندگی کنه نمیتونه مسافرت یا خارج از شهر بره؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۶۹ #76355781

سلام ببخشید من دخترم ۳ سالشه میخواستم از شوهرم جدا بشم ولی همش تهدیدم میکنه اگه بچه رو ببری با ۱۱۰ و غیره میام خونه پدرت تا بچه رو بگیرم خیلی میتزسم شرایط سختی رو تحمل میکنم ای کاش راهنماییم کنین اجازشو داره بیاد دختر سه سالمه با هر دلیل و دروغی ببره و دیگه اینکه اگه طلاق گرفتم دخترم پیش من زندگی کنه نمیتونه مسافرت یا خارج از شهر بره؟درسته حتما باید یه حقوقی به اسم دخترم بکنم بعد صلاحیتشو بهم بدن؟خواهش میکنم جوابمو بدین

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود وعرض ادب حضانت تا ۷سالگی با مادر طفل می باشد بعد ازگذشت این سن بنا به تشخیص خود فرزند می باشد.

سلام وارادت
حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر است و شوهرتان میتواند با دستور دادگاه در روزهای مشخصی از هفته فرزند را ملاقات نماید و تا زمانیکه دخترتان تحت حضانت شما باشد میتوانید به هر کجا که میخواهید در ایران سفر بروید و نیازی به کسب اجاره هم ندارید . پرداخت تمامی هزینه های فرزندتان نیز بعهده شوهرتان است و شما تکلیفی برای پرداخت هزینه ها ندارید .

با سلام
حضانت فرزند تا اتمام ۷ سالگی با مادر میباشد و میتواند طفل را برای مسافرت نیز ببرد و بعد اتمام ۷ سالگی با پدر خواهد بود .
اگر با زوج سر حضانت طفل و بذل مقداری یا تمام مهریه به توافق برسید میتوانید حضانت دایم و بدون قید و شرط را از پدر بگیرید

با سلام
در مورد خروج از شهر یا کشور چنانچه دادگاه آن را به مصلحت فرزند بداند اجازه می دهد

حضانت فرزند تا ۷سالگی با مادر بوده و پدر موظف به پرداخت نفقه فرزند می باشد خروج از شهر مانعی ندارد اما در خروج از کشور نیاز به اذن پدر دارد

سلام اول اینکه حضانت بچه تا۷ سالگی باشما میباشد بعداز ۷سالگی هم جای نگرانی وجود ندارد زیرا که فرزند دختر می تواند درسن۹سالگی تقاضای صدور حکم رشد کند خودش میتواند تصمیم بگیرد که با کدام والدین زندگی کند و همچنین ایشان با ۱۱۰تماس بگیرید نیزنمیواند کاری کند زیرا اگر ایشان باید طرح دعوی کند واگر قاضی به نفع ایشان رای داد آن وقت میتواند مراجعه کند و فرزندش را بگیرد که این طرح دعوی نیز نتیجه ندارد پس صرف مراجعه با ماموربدون دستور قضایی نمی‌تواند فرزند را پس بگیرد؛همچنین مسافرت خارج از کشوربا اذن پدر ممکن است .

بی شک کودک تاسن ۷سالگی در نزد مادر می ماند ونفقه او هم برعهده پدراست و مسافرت در داخل کشور وگردش کردن مانعی ندارد لیکن برای خروج ازکشور می بایست اذن پدر را داشته باشد