خط شناسی از روی کپی ممکن خواهد بود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۹ #76341178

سلام
بعد از فوت پدرم نامه ای عمویم از پدرم به من داده که دلخوری های پدرم هست اما من به خط آن شک دارم اصل خط پدرم را دارم اما نامه ای که عمویم داده کپی میباشد.
آیا از روی کپی می توان درخواست کارشناس خط شناسی گرفت؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اولا کپی قابل استناد نیست ثانیا صرف ابراز دلخوری موجبی برای طرح شکایت نمی تواند باشد چون ضرری متوجه شما نشده

خیر در صورتیکه اصل برگه در دسترس نباشد کارشناس خط نگاری نمیتواند از فتوکپی برگه جعلی بودن امضا را تشخیص بدهد.

خط شناسی اززوی کپی ممکن نیست

با سلام
از روی کپی میتوان تشخیص خط داد ولی کپی بعنوان سند قابل انکاره

سلام
کارشناس حسب دستور مقام قضایی ممکن است از روی کپی نیز اقدام به اظهارنظر نماید

خیر کارشناسی خط از روی کپی مدرک انجام نخواهد شد و قابل تشخیص نیست.

با سلام و روز بخیر
خیر در صورتیکه اصل برگه در دسترس نباشد کارشناس خط نگاری نمیتواند از فتوکپی برگه جعلی بودن امضا را تشخیص بدهد.