آیا قاضی میتونه از صدور جلب خودداری کند؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۶۶ #76183067

سلام ببخشید،
خانمی هستم که شوهرش طلاقش داده. سر رسید قسط مهریم هستش، طرفم یک بار اعسار داده، و ۳ مرتبه تعدیل اقساط... با توجه به گرونی ها به تازگی حکم از شش به ۸ ماه تغییر کرده. الان قاضی اجرای دادگاه بدوی با درخواست حکم جلبم موافقت کرده منتهی پرونده باید نیابت بخوره به مرکز استان.. طرف داره قسط مهریمو بده، ولی اذیت میکنه و از شرایط کرونا و گرونی سکه سواستفاده میکنه. با اینکه چندین باره تعدیلش بررسی میشه و تازه دادگاه تجدید نظر حکم ۸ ماه رو تایید کرده و حکم قطعی و لازم الاجرا هم هست میتونن درخواست نیایت رو رد کنند؟ چیکار میتونم بکنم تا قاضی نیابت رو قبول کنه؟ چون قاضی دادگاه بدوی میگه، طرف کلاهبردار بوده باهام همکاری میکنه ولی مرکز استان شناختی روش ندارن.ممنون میشم جوابمو بدید

مشاوره حقوقی مهریه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دادگاه نیابت گیرنده دستورات نیابت دهنده را اجرا میکند موفق باشید

دادگاه به نیابت انجام می دهد درصورت عدم اجرا مسئولیت برعهده آن شعبه است

درصورت نیابت دادگاه کجری موظف به انجامش است

سلام قاصی مرجع معطی نیابت مکلف به اجرای موضوع نیابت میباشد و حق تغییر و تحول در آن را هم ندارد

اگر با درخواست حکم جلب موافقت بعمل آمده در اینصورت مرجع نیابت گیرنده مکلف است ک آنرا اجرا کند

با سلام.مهم صدور جلب توسط اجرای احکام دادگاه رسیدگی کننده به موضوع می باشد و واحد نیابت به هیچ عنوان نمی‌تواند از انجام وظایف نیابتی عدول کند.

با سلام و احترام اگر نیابت ارسال شود نیابت گیرنده موظف به اجرای دستور می باشد موفق و پیروز باشید