آیا همسرم میتونه از من شکایت کنه؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۸۳ #76121093

یه اقایی قبلا مزاحم من میشد و به همسرم که گفتم پیگیر نشد . الان یه ویس داره که اون اقا گفته با من در ارتباطه و من مهریه میخام بزارم اجرا ایا همسرم میتونه از من شکایت کنه؟ اگه اون اقا در دادگاه حاضر بشه و بگه که با من بوده؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مطالبه مهریه(از آنجائیکه جزو مایملک زوجه بشمار می آید) هر زمان ممکن خواهد بود و ربطی به سایر شکایت ها و اختلافات فی مابین همسران ندارد. در خصوص موضوع داشتن ویس، حتی در صورت اثبات این رابطه(که مجازات خاص خود را دارد) خللی در مطالبه مهریه وارد نیست.

صرف ادعا برای محکومیت دیگران کافی نیست وضمنا اقرار آن شخص در دادگاه نسبت به داشتن رابطه با شما با توجه به انکار شما و عدم وجود مستندات دیگر باعث ایجاد مسئولیت فقط برای خود این شخص خواهد شد.
در مورد مهریه هم هر زمان اراده نمایید قابل اجرا است

سلام علیکم
مهریه ای که عندالمطالبه باشد را زوجه هر زمان بخواهد قابل پرداخت است و ارتباطی به رابطه با غیر ندارد.

با سلام مشکی بابت گرفتن مهریه نیست . اقدام کنید

مطالبه مهریه ارتباطی به ارتباط نامشروع ندارد در هر زمان قابل مطالبه خواهد بود

درود
اولا که اون ویس به تنهایی رابطه مشذوع رو اثبات نمیکنه بلکه فقط یک اماره است و بر فرض هم که اثبات بشه مسقط حقو شما نسبت به مهریه نیست و به شما تعلق میگیره البته مجازات رابطه نامشروع هم سر جای خودش اجرا میشه

سلام . درخصوص مهریه ؛ میتوانید آن را هر زمان که خواستید مطالبه کنید
درخصوص ارتباط نامشروع ، صرفا با یک صدای ضبط شده امکان اثبات وجود ندارد
مطالبه مهریه هم ارتباطی به رابطه نامشروع ندارد