ایا میتوان درخواست کم شدن مدت زمان ملاقات داد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۳۷ #75895287

باسلام دختر ۱۴ ماهه ایی دارم رای دادگاه ملاقات در بهزیستی با حضور خوانده طفل است ۴ ساعت.. کودک بسیار بی تابی میکند و گریه میکند ایا میتوان به دادگاه این مسئله را گفت و درخواست کم کردن ساعت را کرد .
رای در تجدید نظر قطعی شده بود..کودک شیرخوار است و ضربه شدیدی به روحیه طفل وارد شده و روز های عادی نیز بسیار گوشه گیر و گریه میکند و میترسد ان را از مادرش جدا کنند ..خواهشا راهنمایی کنید و اگر جوابی بود ماده و تبصره ایی بود برایم بگویید ممنون

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر مصلحت طفل اقتضا کند دادگاه می تواند ساعت ملاقات را کم کند.

درود
در این زمینه از بهزیستی گواهی اخذ ودادخواست تعدیل و تقلیل زمان ملاقات طفل را بنا به مصلحت وی مطرح نمایید .

با گواهی بهزیستی تقاضای تعدیل زمان ملاقات را کنید

سلام.دادخواست تعدیل زمان ملاقات بدهید و دادگاه درصورت لزوم نسبت به تغییر زمان ملاقات رای صادر می نماید.

بادرود .باتایید بهزیستی زمان قابل تعدیل هست

امکان تعدیل وجود دارد. ملاقات فرزند نباید کمتر از یک بار در ماه باشد باتوجه به شرایط و سن کودک زمان ملاقات را تقلیل دهید .

سلام
بنابرمصلحت طفل دادگاه میتواندساعات ملاقات راکم کنددرخواست دهید