پرونده ورودی علیه شما به شعبه دادگه عمومی ارجاع و ثبت گردید یعنی ‌چه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵,۲۶۹ #75814572

سلام بنده پرونده ای داشتم که در جریان بود و در جریان بودم که در کدام ‌شعبه هستش و حکم رو صادر کرده بود قاضی و اعتراض زدم حالا پرونده ورودی علیه شما به شعبه دادگه عمومی بخش ---- ارجاع و با شماره پرونده ---- ثبت گردید
یعنی ‌چه؟ به همون دادگاه و با همون شماره پرونده ام اس شده

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شماره پرونده شانزده رقمی را ملاحظه کنید. اگر با شماره پرونده قبلی شما یکسان است، به معنای آن است که همان پرونده برای رسیدگی در مراحل بعدی به دادگاه جدید ارجاع شده است. در غیر این صورت، پرونده جدیدی تشکیل شده که می توانید با مراجعه به سایت adliran.ir در قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص حقیقی بررسی نمایید موضوع آن چیست.

سلام
اگر شماره پرونده متفاوت است پرونده دیگری می باشد.

با سلام
در صورت اعتراض به حکم صادره دیگر پرونده اعتراضی به همان شعبه صادر کننده حکم بدوی ارجاع نمیشود
بهتر است حضوری از شعبه محترم کسب اطلاع نمایید

اگر پرونده جدیدی علیه شما مطرح گردیده باشد باید شماره کلاسه مستقلی داشته و نمیتواند تحت همان کلاسه بررسی و پیگیری شود . توصیه میشود با مراجعه حضوری موضوع را بررسی و استعلام نمایید .

بارز ترین حالت برای سوالی که پرسیدید اینه که پرونده در شورای حل اختلاف بوده و با اعتراض شما اومده دادگاه عمومی بخش ولی برای پاسخ دقیق تر باید شماره پرونده شما و روند پرونده بررسی بشه

با سلام
میگه ی پروندهی شما به دادگاه شعبه ی عمومی فرستاده شده . یعنی پرونده ی شما را به شعبه ی دادگاه عمومی فرستادن