چگونه می توانم بیگناهی خود در مورد تخریب را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۷ #75722601

یک نفر مدعی شده بنده سپر ماشینش را با لگد تخریب کردم البته در عکسی که تسلیم دادگاه کرده فقط رنگ سپر به اندازه کف دست کنده شده و دونفر شاهد برده شهادت دادند و بنده هم شاهد دارم که من حتی به ماشین آنها نزدیک نشدم و در گزارش محلی هم که توسط مامور کلانتری تهیه شده اصلا ننوشته من به ماشین این آقا لگد زدم می خواستم بدونم چگونه می توانم بیگناهی خود در مورد تخریب را ثابت کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

او این ادعا را دارد باید اثبات کند همان که شهود وگزارش مرجع انتظامی تایید نکرده اند شما نپذیر بگو من نمی دانم کار من نبوده