این یعنی درخواست اعاده دارسی رد شد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۲ #75682326

خوانده درخواست اعاده دادرسی داده بود و الان این حکم اومده. نسبت به دعاوی ... به طرفیت .... مبنی بر مطالبه خسارات دادرسی و مطالبه خسارت تاخیر تادیه و مطالبه وجه چک طی شماره ..... مورخ ۱۳۹۹/۱۱/۱۱ قرار رد دادخواست / درخواست صادر شد
این یعنی درخواست اعاده دارسی رد شد یا دعوای خواهان مبنی بر خسارت تاخیر و وجه چک و ...
؟؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بهتر بود متن کامل رای رای ارسال می کردید.

سلام و ارادت
منتظر ابلاغ رای بمانید .

با سلام
اگر دادخواست نواقصاتی داشته باشد،با رفع آن می توانید دوباره دادخواست دهید.

درود بر شما، بدون مشاهده ی رای امکان اظهارنظر دقیق وجود ندارد، ممکن است به دلیل ایراد دادخواست رد شده باشد و با رفع ایراد مجددا طرح گردد.

از این متن نمی توان نتیجه ای گرفت

باید متن رای به طور کامل رویت شود . از این متن ، هر دو مفهوم متبادر میشود ولی احتمال زیاد دعوی اصلی رد شده است . توصیه میشود حضوری موضوع را پیگیر شوید .

یعنی دادخواست یک مشکلی داشته و قرار رد دادخواست صادر شده. خواهان در صوت رد دادخواست می تواند مشکل رابرطرف و دوباره دادخواست دهد.