ایا میتوان ربا بودن این مسئله را به دادگاه اثبات نمود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۹۸ #75627889

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده در تاریخ ۲۷ اذر سال ۹۸ یک برگ چک سفید امضا به دوستم دادم و ایشان چک رو به مبلغ ۱۳ ملیون تومان نوشته بودن به تاریخ ۲۷ دی ماه ۹۸ و مبلغ ۱۰ ملیون تومان از شخصی نزول کردن در موعد مقرر و تاریخ درج شده بر روی چک دوست بنده مبلغ ۱۰ ملیون تومان به حساب ان شخص نزول دهنده واریز میکند و قرار میشود ۳ ملیون باقی مانده را ۲ ماه بعد با سود به شخص نزول دهنده بدهد و چک را بگیرد که ۲ ماه بعد از پرداخت ۳ ملیون تومان ممانعت میکند و شخص نزول دهنده چک را برگشت میزند و از بنده شکایت حقوقی نموده است ایا میتوان ربا بودن این مسئله را به دادگاه اثبات نمود و بنده باید مبلغ چک را پرداخت نماییم؟ باتشکر از پاسخ شما

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، اگر شاهد و مدارکی دال بر ربا بودن مبلغ داشته باشید میتوانید اقدام نمایید

با سلام
بله این امر ممکن میباشد و اگر شواهد یا مدارکی بر ربا بودن امر در دست دارید اقدام نمایید

سلام. اگر بتونین عدم حسن نیت دارنده چک و ربا دادن ایشونو ثابت کنین، بله می تونین از پرداخت چک معاف بشین.

سلام. اگر بتونین عدم حسن نیت دارنده چک و ربا گرفتن ایشونو ثابت کنین، بله می تونین از پرداخت چک معاف بشین.