آیا میتوان حقوق خود را از اداره کار دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۰۹ #75624733

پسر من حدود 5 ماه یه رستوران زنجیره ای کار کرده که کارفرما فقط 1 میلیون حقوق بهش داده و این شعبه تو سعادت آباد بوده که تعطیل شده اما دفتر مرکزی آن در اندرزگو دایر است.اداره کار شمیران مراجعه کردیم و اونجا کارفرما اومد ولی متاسفانه بهمون گفتند برید شعبه میرزای شیرازی.میرزای شیرازی هم کارفرما روز دادگاه نیامد و حضور نداشت و گفتند چون فقط یه پرینت بانکی داری باید اثبات کنی که اونجا کار میکردی و برو از اداره کار شمیران برگه ی حضور اون روز رو بیار که کارفرما هم بوده و حالا که برده اداره کار میرزای شیرازی بهش گفتن عدم حضور هردو رو زدند برای اون روز که گفتی کارفرما هم اومده!! بعد از پیگیری اداره کار میرزای شیرازی میگه چون مربوط به حوزه ی سعادت آباد نبوده( شمیران) عدم حضور تلقی میشود و راهی برای بدست آوردن حقوق از دست رفته نداری.!!!! آیا میتوان حقوق پسرم رو از کارفرما مطالبه کنیم و ایشون بیمه هم نبوده و پلیس 110 صورتجلسه کرده که پسرم برای شکایت اومده بود به محل سابق این رستوران و شاکی هست.

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
ایشان بایستی به اداره کار منطقه ای مراجعه کنند که رستوران در آن منطقه فعالیت داشته است و به نسبت کارفرما شکایت کنند اگر اداره کار ترتیب اثری ندهد بایستی در قوه قضائیه نسبت به مطالبه حقوق و دستمزد و حق بیمه شکایت کنند تا پرونده از طریق دادگاه پیگیری شود یا ارجاع به ادراه کار شود .