آیا شهرداری می تواند بگوید سایبان را بردارید؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۸۲ #75575659

با سلام بنده مدیر ساختمان هستم ظاهرا قبل از ساکن شدن بنده در ابتدای ورودی ساختمان بالابر نصب بوده (بنده اصلا ندیدم) و با موافقت ۱۱ واحد از ۱۲ واحد ساختمان اقدام به نصب سایبان (آلاچیق) در محل بالابر کردیم که با نصب سایبان ، امکان نصب بالابر نمیباشد ، در حال حاضر یکی از ساکنین به شهرداری شکایت کرده که بالابر باید باشد و مسئولیتش با مدیر ساختمان هست سوالم اینست آیا علیرغم میل ۱۱ واحد از ۱۲ واحد باید بالابر نصب شود ، اجباری است ؟ آیا شهرداری می تواند بگوید سایبان را بردارید؟ لازم به ذکر است آپارتمان آسانسور و رمپ دارد و بالابر قبلی فقط برای ۵ پله از حیاط به دم آسانسور بوده که دارای رمپ هم هست

مشاوره حقوقی شهرداری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با رضایت اکثر مالکین و در راستای مصلحت ساکنین تصمیم و اقدام مدیریت فاقد ایراد است.

سلام با وصف سوال مانعی ندارد

با احترام ، رضایت کلیه مالکین لازم است.

سلام
اگر با رضایت اکثریت مالکین باشد منعی ندارد

سلام.لازمه رضایت کلیه مالکین است....

در اینگونه موارد هرگونه اقدام از جانب مدیریت با رضایت و اذن اکثر مالکین صحیح و فاقد ایراد قانونیست اگر ب مصلحت کلی ساکنین باشد

در صورتی که با رضایت کلیه مالکین باشد مانعی ندارد