چگونه میتوانم تقاضای تخفیف مجازات را دهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۹ #75536530

با سلام
با توجه به حکمی که برای ما بریدن که در عنوان پرسش نوشته ام به نظر شما با توجه به اینکه این پرونده به اجرای احکام رفته میشود این حکم را با جایگزین یا تعلیق یا جزای نقدی جایگزین کرد.
درخواست کمک دارم که چگونه این حبس بر بنده تحمیل نگردد؟
با تشکر فراوان خدمت کارشناسان گران قدر.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قاضی با توجه به شریاط پرونده و اوضاع و احوال میتواند مجازات را تخفیف دهد سابقه ارتکابی شما نیز تاثیر به سزایی دارد

با سلام ووقت بخیر
براساس نوع جرم ارتکابی ومجازات آن میتوان تصمیم گرفت . اصولا تعلیق و تعویق صدور حکم و یا مجازات جایگزین حبس قبل از قطعیت حکم صورت میگیرد باید مجازات و جرم مورد نظر را بیان کنیدتا شرایطی که ممکن هست به تخفیف مجازات شما کمک کند به شما اعلام شود .

سلام
شما مطلبی در خصوص جرم ارتکابی و همچنین مجازاتی که برای آن لحاظ شده بیان ننموده اید
با شرایط موجود نمی تواند اظهار نظری در این خصوص در صورت گیرد
در صورت تمایل جرم ارتکابی و مجازات آن را بیان نمایید