عدم پرداخت مابه التفاوت اعلام شده از سوی کارشناس دادگستری در تامین دلیل چه عواقبی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۴ #75448500

تقاضای تامین دلیل کرده ام و مبلغ علی الحساب را پرداخت نموده ام، حال که گزارش آماده شده است مابه التفاوت درخواستی کارشناس رسمی دادگستری بیش از انتظارات بنده بوده است. در صورت عدم پرداخت مبلغ اضافی و عدم دریافت گزارش آیا مشکل قانونی در مورد عدم پرداخت خواهم داشت؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کارشناسی تعرفه قانونی دارد اگر رقم نا متعارفی تعیین شده موضوع را به کانون کارشناسان انعکاس دهید. در هر صورت چنانچه مازاد را واریز نفرمایید گزارش کارشناسی به شما تحویل نخواهد شد و کارشناس مربوطه نیز از طرق قانونی حق دریافت هزینه خود را خواهد داشت.