تکلیف ان معامله که پولی رد و بدل نشده است چه میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۷۸ #75350704

با سلام خدمت حقوق دانان عزیز سایت
با کمال احترام بنده یک سوال داشتم
شخصی میاد پدرش رو میبره چهار سال قبل از فوت اش ، میبره بنگاه املاک با یک مبایعه نامه از پدرش به صورت سوری خانه پدر را میخرد به مبلغ صد میلیون تومن ، فرزند آن پدر هم بیکار میباشد و منبع در امدی ندارد ، آن زمان !!! و با استفاده از آن مبایعه نامه چهار ماه قبل از فوت سند تک برگ میگیرد بعد از فوت پدر اکنون سه سال میباشد که فرزندان دیگر آن خانواده فکر میکنن ان خانه در ورثه افتاده و میخوان روش اقدام کنن که متوجه میشوند که اون برادرشان خانه را بنام زده است ، اکنون یک سوال داشتم تکلیف ان معامله که پولی رد و بدل نشده است چه میشود ؟ معامله سوری بوده و باید اسبات شود که خریده است ، و در ضمن ارزش آن ملک چهار برابر آن صد میلیون میباشد ان زمان ، اگر نتوان معامله را فسخ کرد میشود ان صد میلیون تومن را وارد ورثه کرد اگر پولی واریز کرده تکلیف ان پول چه میشود ؟؟ پولی که واریز نگردیده ، و به دروغ در ان مبایعه نامه خانه خریداری شده ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام باتوجه انچه از متن فهمیده میشه اینکه معامله صوری بوده ولی اثباتش نیازمند دلیل هستش چون هرکسی نسبت به مایملک خود هر گونه حق وتصرف رو دارد ونمی توان کسی رو نسبت به داراییش معدود کرد مگر به حکم قانون پدر شما هم مستثی از این امر نبوده است مهم ترین مسله اینجا اینکه پدر شما دونسته انتقال داده یا باخیر قصد واقعی پدرتون فروش بوده باشد معامله صحیح هست هرچند پولی دریافت نکرده باشد چون هرکسی میتواند از حق خود عدول کند واین مسله در میان فرزندو پدر نیز مشهود هستش... حداقل کار این هستش که شما میتونی به عنوان ورثه وقایم مقام پدرتون ثمن معامله رو اکر پرداخت نکرده باشد از برادر خود دریافت کنید مگر این‌ه اثبات کند پدرتون ایشون رو از دینی که بابت ثمن معامله دارد ابرا کرده یا هبه کرده است

با سلام
بله طبق فرمایشات شما و شرح ماوقع ، همه چیز حاکی از یک معامله صوری میباشد
اما برای اثبات این امر بایستی مدارکی را جمع آوری نموده و در دادگاه ارایه نمایید و در صورتی که این امر برای شما دشوار باشد میتوانید وکیل خبره برای این امر اختیار نمایید
اولا مبلغی که چهار برابر قیمت اصلی است یک چهارم ارزش ملک معامله شده است
دوما هیچ کدام از وراث اطلاع از این معامله ( پدر و فرزندی) و اخذ سند نداشته اند که جای بسی شک و تردید است
سوما در صورتی که فرزند بیکار و ندار باشد چگونه میتواند اقدام به خرید ملک آنهم نقدا نماید
چهارما آیا برای این معامله شهودی هم بوده که زیر قرارداد را امضا نمایند