با تقاضای طلاق از جانب مرد؛ آیا حضور زن در دادگاه تاثیری هم دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۶ #75327622

سلام.
اگه زن حدود یک سال باشه که مهریه و نفقه رو داره میگیره ( چون مرد، زن رو از خونه بیرون کرده و تقاضای الزام به تمکین مرد هم از جانب دادگاه رد شده ) و مرد هم بعد از این یکسال تقاضای طلاق داده باشه و دادگاه هم وقت تعیین کرده برای طلاق:
آیا حضور زن در دادگاه تاثیری هم داره ( چون حق طلاق با مرد هست و تقاضای طلاق هم از جانب مرد بوده ) و اینکه زن میتونه چه دفاعی کنه و بگه طلاق میخواد یا نه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از آنجایی که حق طلاق با مرد است حضور و یا عدم حضور زوجه در جلسه دادگاه در صورت حکم دادگاه به عدم سازش تاثیری نخواهد داشت

سلام
زوجه میتواند نسبت به مطالبات مالی خود از زوج را در جلسه دادگاه اقدام نمایید .

با سلام، از آنجائیکه قانونا حق طلاق با مرد می‌باشد فلذا زوجه نمی‌تواند خواهان عدم طلاق در دادگاه باشد و درصورت عدم سازش دادگاه نهایتا حکم به صدور گواهی عدم سازش و طلاق می‌نماید ....