میتونیم حق مادرم رو از داییم بگیریم یا نه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۴۷ #75245217

سلام
مادر من و دایم سال ۱۳۹۰ به بانک ----مراجعه میکنن برای درخواست وام ۱۵میلیونی بعد از در خواست مادر من از روی سادگی و اعتماد و کم سوادی مدارک خودش رو میده دست دایم بعد اون سو استفاده می‌کنه و موقعی که وام پرداخت میشه میاد برداشت می‌کنه حالا به چه طریقی ما هم نمی‌دونیم کسی رو میبره جای مادر من با کارمند بانک توانی می‌کنه نمی‌دونم ما زمانی متوجه شدیم که توی پرداخت قسط ها مونده بود و مبلغ وام چند برابر شده بود سال ۹۴ بعد خب مادر من تحت شرایط احساسی که بازداشت میشه و اینا دنبال پول گشتیم تا اینکه حقش رو بگیرم و وام رو پرداخت کردیم دست ما الان به جایی بند هست

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شمابه استناد دلایل و مدارک به طرفیت ایشان دادخواست مطالبه دهید

درود
اگر دلایل و مدارک دارید دادخواست مطالبه وجه بدهید البته مادرتان باید این دادخواست را بدهند

با سلام باید مدارک مبنی بر دریافت وام توسط دایی را داشته باشید و سپس علیه وی دادخواست مطالبه دهید.

با سلام . مادرتان باید وام بانک را تسویه نماید ولی در مورد مطالبه مبلغ از دایی تان به دلیل دارا شدن ناعادلانه باید با ارائه مدارک دادخواست مطالبه وجه بدهید .

درود بر شما، می‌توانید به استناد واریز وام به دایی شما، و سایر مدارک و مستندات، به طرفیت ایشان دادخواست مطالبه دهید.

سلام
اگر مبلغ وام به دایی شما داده شده است با در دست داشتن اسناد و مدارک مثل رسید واریز و غیره می توانید دادخواست مطالبه بدهید.