ممکنه به جرم فرار از دین شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۹ #75207600

سلام وقت بخیر
ببخشید یه شخصی بهم ۱۰۰ میلیون بدهکاره و در همین میزان سند خونه طرف و رهن کرده بودم به دلیل خواهش و اصرار بخاطره گرفتن وام ازم خواستن که سند و فک رهن کنم
و منم اینکارو کردم و در قبالش چک و سفته به همون میزان گرفتم ازشون
طرف دوباره پولمو نداد و شکایت کردم بعد تو استعلام متوجه شدم که سند و اسمش خارج کرده ، چون سندی به اسمش نبود دادگاه اقساط بندی کرد
حالا دوتا نکته هست که هم کپی سند رهن و دارم و هم تاریخ و صدور چک و سفته قبل از خارج کردن سند از اسمش بود و سند و به اسم خانواده خودش زده
چه شرایطی داره و چقد احتمال اثابتش هست و چقد زمانگیره؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر موضوع انتقال بدلیل اینکه قبل از صدور رای قطعی است مشمول فرار از دین نخواهد بود

درود ایشان چون قبل از اثبات دین انتقال داده اند معامله به قصد فرار از دین نمی باشد.

با درود
موضوع مشمول‌ فراز از دین نیست.

انتقال اموال قبل از قطعیت رای و اجرائیه مشمول فرار از دین محسوب نمیشه

سلام. اول اینکه احتمالش ضعیفه که معامله بدهکار شما یعنی سند زدن خونه به اعضای خانوادش، فرار از دین محسوب بشه البته اگه موعد چک و سفته فرانرسیده باشند.
ثانیا چون خودتون فک رهن کردین دیگر هیچ حقی نسبت به رهن ندارین چون تز حقتون اعراض (صرفنظر) کردین.