آیا باید هزینه ای نسبت به حکم محکومیت مالی که در رای اولیه اعلام شده و اجراییه شده پرداخت بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۷ #75105174

سلام
وقت بخیر
من سه تا پرونده شکایتی مستقل دارم که در مجتمع های حقوقی بهشتی و خمینی شهر (اصفهان) و شورای حل اختلاف (۳) هست .
از روند شکایت طرف مقابل در جریان نبودم و هر سه بصورت مستقل رای را بر علیه من گرفتند و به اجرائیه رساندند . و سپس من با توقیف خودروی سواری ام متوجه این موارد شدم .

چون هر سه رای غیابی هست (البته مربوط به چندین ماه قبل هست) قصد واخواهی زدن را دارم تا بتوانم :
اول رای را بشکنم و امکان دفاع داشته باشم تا قاضی نظر جدید را بدهد .
دوم، حکم توقیف خودروی من را هم گرفتند که با درخواست واخواهی این حکم توقیف را هم تا صدور رای جدید معلق کنم تا ماشینم را نیز ازاد کنم .

سوال ؟
برای درخواست واخواهی و ثبت ان در دفاتر خدمات الکترونیک دولت . آیا باید هزینه ای نسبت به حکم محکومیت مالی که در رای اولیه اعلام شده و اجراییه شده من پرداخت بکنم ؟
اگر هزینه ای دارد چقدر می باشد ؟
پرونده اول حکم ۱۳ میلیون تومان هست / پرونده دوم ۲۹ میلیون تومان / و حل اختلاف ۱۲ میلیون تومان هست .
اگر باید پرداخت کنم و ان هزینه را در حال حاضر نقدی نداشته باشم چه راهکاری دارم که بتوانم بدون فوت وقت درخواست واخواهی خودم را فعال کنم؟
و زمانیکه واخواهی کنم باید به دادگاه رجوع کنم یا منتظر بمانم تا از طریق دادگاه یا سامانه ثنا بمن اطلاع رسانی در خصوص تایید یا عدم تایید واخواهی من انجام شده است؟

از زمانیکه برای کمک و راهنمایی من صرف کردید سپاسگزارم .

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دفتر خدمات قضایی می توانید نسبت به واخواهی و پرداخت هزینه اقدام نمایید که البته هزینه نقدا و بوسیله کارت بانکی پرداخت خواهد شد .
در صورتی که قادر به پرداخت هزینه نیستید ، می توانید دادخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی مطرح بنمایید.
پس از ثبت واخواهی و ارجاع به شعبه مربوطه می توانید پیگیر رفع توقیف شوید.