صاحب سند ادعا کرده که پای قولنامه رو من امضا نکردم، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۶ #75083697

۲ سال قبل ماشبن رو از دوستم خریدم
الان خانومش که صاحب سند هستش ادعا کرده که پای قولنامه رو من امضا نکردم دوستم درب منزل رفته امضا خانومش رو بگیره زورش اوومده خودش امضا کرده
خوده دوستم به عنوان شاهد هم امضا داره پای قولنامه

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرچه اثبات موضوع دشوار است ولی اگر که خانم ایشان قولنامه را امضا نکرده اند از همسرش شکایت انتقال مال غیر و جعل امضا شکایت نمایید

سلام
در وهله اول از طریق حقوقی برای احقاق حق خود اقدام نمایید. زیرا چه بسا ادعای جعل کذب باشد. اما اگر مطمئن هستید که جعل صورت گرفته و یا بعدا در اثنای رسیدگی حقوقی ثابت شود، بایستی علیه دوستتان شکایت کیفری فروش مال غیر، جعل و استفاده از سند مجعول نمایید.

شوهر ایشان مرتکب جعل واستفاده از سند مجعول و فروش مال غیر شده است.

اگر همسر ایشان امضاء نکرده باشد میتواند مصداق جعل و کلاهبرداری باشد و شما هم حق طلب خسارت و فسخ معامله را خواهید داشت
موفق باشید

با سلام
اگر گفته های زوج ( مالک خودرو ) صادق باشد در اینصورت میتوانید بر علیه همسر خویش مبنی بر فروش مال غیر اقامه دعوی نماید و نیز ابطال مبایعه نامه را از دادگاه بخواهد

سلام
اگر این امر صحت داشنه باشد شوهر ایشان مرتکب جعل و کلاهبرداری شده است.

با سلام
دوست شما مرتکب فروش مال غیر با استفاده از جعل امضاء شده است
همزمان دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه صاحب سند و نیز شکایت جعل امضاء و فروش مال غیر علیه دوستتان انجام دهید