مستاجر ادعا می کند ملک اجاره را به صورت مبایعه نامه از ما خریده ولی ما مبایعه نامه از وی نداریم تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۰ #75061470

مستاجر ما میخواستن منزل ما را بخرند. ولی بعد از یک سال و نیم پول ایشان به اندازه کافی نبوده که ما ترجیح دادیم آن را نفروشیم. اجاره نامه را تمدید کردند. ولی الآن ادعا دارند که منزل رو خریداری کردن و با قرارداد که مبایعه نامه باشد بستند. ولی پولی دریافت نشده و نسخه ما که فروشنده هستیم دست ایشان است. مادر بنده به خاطر ندارند کدام املاکی رفته اند‌. مستاجر ما هم از دادن کپی طفره می روند. کسی هم به عنوان شاهد امضا نکرده اند. نه تاریخی تعیین شده نه نحوه پرداخت. مستاجر گفته اند که نسخه ما را به محضر داده اند. گفته اند که تا پایان اجاره نامه اجاره ای پرداخت نمی کنند. این گونه مبایعه نامه تا چه مدت اعتبار دارند؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
اگر اجاره نامه ای تنظیم شده و مدت قرارداد ذکر شده است مستاجر موظف است درزمان اتمام قرارداد ملک را تخلیه کندویا موجر دستور تخلیه بگیردعلی ایحال اگر موعد تخلیه رسیده است و مستاجر ادعای مالکیت میکند باید اثبات شود شما برای دستورتخلیه اقدام کنیدو درصورت ادعای مالکیت ایشون باید به دادگاه ثابت شود .