آیا جریمه اش میکنن و ضرر و زیان من چه جوری محاسبه میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۰ #75006965

سلام
من در یک حوزه صنعتی محصولی را دارم که برای آن برند و لوگوی طراحی کرده و انرا به نام خودم ثبت کرده ام ولی به تازگی متوجه شدم که شخصی دیگری محصولات دیگری در رسته کاری من بر روی محصولات خود میزنه و داره میفروشه دوستانه که بهش گفتم گفت این برند را من چند ساله کار میکنم که البته خدایی دروغ میگه ولی من یک ساله این برند را ثبت کردم و عین لگوی من داره کار میکنه. با یکی از دوستانم صحبت کردم گفت شکایت فایده نداره چون شاهد میاره که قبل از ثبت برند توسط تو داشته کار میکرده روی این برند( اینقدر دوست و آشنا داره که حتما میان برای شهادت ) ولی من هم گواهی ثبت لوگو و برند را دارم.
میخواستم ببینم شکایت فایده داره و نتیجه اخرش چی میشه؟ ایا واحد صنفی پلمپ میشه، آیا جریمه اش میکنن و ضرر و زیان من چه جوری محاسبه میشه و ایا اصلا ارزش پیگیری داره به نظر شما؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هم مجازات داره و هم بعد می تونید از طریق دادگاه حقوقی خسارات وارده را دریافت کنید. قطعا ارزش پیگیری داره.

سلتم. گرامی باید از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی شکایتی مبنی بر سواستفاده از طرح صنعتی ثبت شده شما را ثبت کنید که به دادسرای ناحیه ۱۹ سابق می فرستند. می تونید قبلش جهت جمع آوری محصولات ایشون، دستور موقت بگیرید. اگر طرح شما ثبت شده، شهود ایشون تاثیری نداره.

شما میتوانید در این خصوص شکایت نمایید و مطمئنا با توجه به ثبت رسمی علامت حق با شما خواهد بود . البته اعتبار گواهی ثبت علامت ۱۰ سال بوده و باید تمدید شود .