مراحل دریافت قیمومیت ایشون از دادگاه چیست و چه مدارکی برای اثبات در دادگاه وجود داره؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۴ #74992482

با سلام
پدرم حدود ۷۵ سال سن دارن و دچار بیماری درمان نشده اختلال دو قطبی(جنون ادواری) بودن ولی با افزایش سن بدتر شده و دچار پارانویا و بدبینی شدن و حاضر هم نیستن دکتر بیان و فکر میکنن ما قصد داریم که ایشون رو به قتل برسونیم و قصد دارن اموالشون رو به نام کس دیگه ای بزنن
خواستم ببینم مراحل دریافت قیمومیت ایشون از دادگاه چیست و چه مدارکی برای اثبات در دادگاه وجود داره؟ (مدارک پزشکی هم ندارن)

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دادگاه تقاضای محجوریت ایشان شود تا با بررسی از سوی پزشکی قانونی وضعیت ایشان مشخص گردد در صورت اثبات محجوریت ایشان دادگاه برای وی قیم تعیین خواهد کرد

درود
ایشان را در دادگاه به پزشکی قانونی معرفی و باید نظر پزشکی قانونی بر تایید جنون ادواری ایشان باشد.

با درود چنانچه وضعیت ایشان به گونه ای است که قدرت تشخیص منافع و مضار خود را ندارد و قادر به انجام اعمال حقوقی خود نیست برای این موضوع بایستی تهیه مستندات و استشهادیه دادخواست فوری اثبات و اعلام حجر و تعیین قیم برای ایشان و دستور موقت برای جلوگیری از انتقالات اموال را مطرح بنماید. بنابراین صرف بیماری روحی پدر دلیل بر محجور بودن فرد نیست و ناتوانی روحی و دماغی ایشان باید به حدی باشد که دادگاه متقاعد به صدور حکم حجر گردد.