شخص ملک را به نام دو نفر قولنامه کرده است، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۴,۲۶۱ #74901496

با سلام
یه واحد اپارتمان را به قیمت ۲۵۰ میلیون قول نامه کردم مالک گفت سند در رهن بانک است و وامی ۵۰ میلیون دریافت کردم که به دلیل عدم پرداخت به ۱۸۰ میلیون رسیده و به این شرط به شما می فروشم که ۲۰۰ میلیون از شما در روز قولنامه دریافت کنم تا بدهی بانک را بپردازم ما هم به او پرداخت کردیم اما بدهی بانک را تسویه نکرد و از سند زدن هم خود داری کرد بعد از روز سند متوجه شدیم مالک، قبل از ما ملک را با کس دیگری قول نامه کرده و به اون وکالت بلاعزل برای فروش هم داده و کلید هم تحویل داده و البته هنوز سند بنام او هم نزده یعنی ملک را به دو نفر قولنامه کرده است!
( نفر اول با مبایعه نامه و وکالت بلاعزل نفر دوم( من ) با مبایعه نامه )
چطور می توانیم از او شکایت کنیم؟
که یا ملک به نام ما سند بخورد یا پولمان را پس بگیریم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تحت عنوان انتقال مال غیر میتوان طرح شکایت کرد

اگر ملکی به دو نفر فروخته شود، کسی مالک است که ملک، اول به او فروخته شده است. به عبارت دیگر معامله ای معتبر خواهد بود که اول انجام شده است. بنابراین اگر ملک قبل از شما به دیگری فروخته شده باشد(و در نتیجه، معامله شما معتبر نباشد) می توانید برای دریافت مبلغی که بابت بهای ملک پرداخت کرده اید، به علاوه خسارات وارد شده ، علیه فروشنده دعوای استرداد ثمن مطرح کنید

درودها فروشنده مرتکب جرم فروش مال غیر شده و مالک اولین خریدار است لذا باید در مطالبه ثمن و خسارات وارده کنید

شما می‌توانید به جرم انتقال مال غیر از ایشان شکایت کنید.

با سلام و وقت بخیر ؛
شخصی که صاحب قولنامه دوم است میتواند از انتقال دهنده به جرم انتقال مال غیر که از مصادیق کلاهبرداری شکایت کیفری کند، در صورت حصول نتیجه الزام شخص را به تنظیم سند رسمی از دادگاه حقوقی درخواست کند.