با مقاومت برای رفتن به کمپ؛ چطور از طریق قانون اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۵ #74810000

سلامی دوباره من یک سوال در مورد گرفتن حق سرپرستی شوهر معتادم را که داشتم درجواب گفتین قبل از طلاق طبق قانون مدنی امکانش نیست و باید همسرم را به کمپ ترک اعتیاد ببرم.الان سوال من اینه که بهش میگم بریم کمپ میگه نه من تورو نمیخوام و نمیرم کمپ درحالی که بعد ده سال سختی تونستیم وضع مالیمون رو خوب کنیم حالا که اوضاع مالی خوب شده به من میگه دیگه تو رو نمیخوام و البته یه پسر ۴ ساله هم داریم به خاطر اینکه میخواد من از زندگیش برم بیرون منو در حد مرگ گتگ میزنه حالا من چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ضمن تقدیم شکایت جهت ایراد ضرب و جرح عمدی و اخذ رای بر محکومیت وی و نیز احراز اعتیاد ایشان ، می توانید علاوه بر اثبات عسر و حرج و طلاف از ایشان نسبت به اخذ حضانت کودک به واسطه عدم صلاحیت وی اقدام فرمایید .

درود بر شما، چنانچه از ایشان شکایتی دارید میتوانید با مراجعه به پزشکی قانونی و دریافت نظریه پزشکی قانونی و نیز استمرار اعتیاد همسر خود و تاثیر سوء آن بر زندگی خانوادگی، از ایشان در دادگاه شکایت نمایید، در غیراینصورت چنانچه قصد شما ادامه زندگیست و به نوعی در پی تنبه همسرتان، جلب نظر و حتی ایجاد انگیزه برای ترک اعتیاد ایشان هستید، لطفا از طریق مشاوره تلفنی اقدام فرمائید.

سلام و درود، بانوی گرامی شما می‌توانید ضمن اخذ مدارک پزشکی قانونی در مورد ضرب و جرح ، استمرار اعتیاد وی را نیز موجب اختلال اساسیدر زندگی اعلام نمایید؛ با توضیحاتی که داده اید شانس موفقیت در این پرونده را خواهید داشت؛