حقوق متوفی برای بازماندگان چگونه دریافت شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۹ #74757535

سلام، من میخواهم حقوق پدربزرگم را درست کنم که یه سری مشکلات دارم اینکه فقط کپی شناسنامه،دفترچه بیمه،کپی گواهی فوت را دارم،مشکل دیگر من اینست که پدربزرگ ۱۵ سال پیش در شهر اصفهان فوت کرده و من برای گرفتن استشهاد محلی مشکل دارم به دلیل اینکه ممکنه کسانی که در زمانی پدربزرگ من انجا زندگی میکردن یا فوت کردن یا تغیر مکان دادن با این توضیح که پدر بزرگم خیلی وقت هست فوت کرده نیاز به استشهاد هست،و برای انحصار وراثت هم پدر بزرگم صاحب دو پسر که یکی از پسرها پدر من هست که یه دختر که من هستم و یک پسر و عمو که صاحب دو پسر ۲۲ و ۵ ساله هست، من برای انحصار وراثت دسترسی به عموم ندارم و اگه هم به ایشان بگم برای انحصار وراثت نمیان ،با این توضیحات ایا امکان درست کردن حقوق پدربزرگم را دارم؟ممنون میشم توضیح دهید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. گرامی برای استشهاد می تونید از اشخاصی که مطلعن کمک بگیرید. لزومی نداره همون اشخاصی که اونجا زندگی میکردن باشن. مثلا خالتون، عموتون، یا حتی پسرعمو. انحصار وراثتو خودتون میتونین انجام بدین و بعد که انجام شد، به سازمان امور بازنشستگی مراجعه کنید.