جریان مطالبه مهریه از طریق ثبت اسناد و املاک چیه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۲ #74728601

سلام من ----------------هستم میخواستم مهریه رو اجرا بزارم محل عقدم آبادان هست و محل زندگی مشترک با شوهرم شادگان هست ولی الان من منزل پدرم اهواز زندگی میکنم دور از شوهر؟؟؟ حال هر سه شهر میتونم مطالبه مهریه بکنم؟؟؟ یا نه؟؟ ۲.جریان این مطالبه مهریه از طریق ثبت اسناد و املاک چیه بعضی میگن اونجا باید بری و بعضی میگن نه؟؟؟ اگه بخوام از طریق ثبت اقدام کنم کدام از این سه شهر میتونم؟؟؟ ۳. و اگه بخوام از دادگاه مطالبه کنم از کدام از این سه شهر میتونم لطفا راهنمایی کنید واینکه بگین آیا از الان باید از دادگاه مطالبه کنم یا ثبت اسناد و املاک آخه بعضی ها چیزی دیگه میگن؟؟ مهریه فقط سکه هست میخوام مطالبه کنم... ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و آرزوی بهروزی برای شما
جهت اجرای مهریه ابتدا الزاما باید به دفترخانه محل عقد مراجعه نمایید تا نامه درخواست اجرا صادر و به اداره ثبت ارسال بشه
اونجا میتونید درخواست توقیف املاک یا خودرو یا حسابهای بانکی رو بدین یا نامه نیابت به هر شهری که اموال زوج در اونجا هست بگیرید
درصورت عدم وجود هیچ یک از اینها ، پس از گذشت
سه ماه میتوانید با اخذ گواهی از اداره ثبت ، نسبت به ثبت دادخواست مهریه و مطالبه از آٖن طریق اقدام نمایید

شمابایستی به اجراییه ثبت آبادان مراجعه نمایید ودرصورتی که اقدامات و مطالبه به نتیجه نرسید میتوانید دادخواست مطالبه مهریه تنطیم و به دادگاه ارایه دهید.

همشهری عزیز ما چون محل تنظیم عقدنامه شما در آبادان بوده حتما باید به آنجا مراجعه کنید و نسبت به سیر مراحل قانونی اقدام کنید مثال حق دارید درخواست بستن حسابها یا توقیف املاک وخودرو را هم بکنید امیدوارم به حقوق قانونی خودتان سریعتر دستیابی اگرچه روند سیر مراحل قانونی گاها زمانبراست
موفق باشی همشهری

صرفا ابتدا باید از اجرای ثبت اسناد شهرستان محل وقوع عقدتان مهریه را به اجرا بگذارید، چنانچه اموالی از شوهر جهت تادیه مهریه یافت نگردد،میتوانید از طریق دادگاه پیگیری کنید

اول درخواست صدور اجراییه را از دفترخانه تنظیم کننده عقد ازدواج اخذ سپس به اداره اجراییات ثبت آبادان مراجعه نمایید

جهت اجرای مهریه ابتدا الزاما باید به دفترخانه محل تنظیم سند ازدواج مراجعه نمایید (آبادان) تا اجراییه صادر شود و به اداره ثبت ارسال شده و درخواست توقیف املاک یا خودرو یا حسابهای بانکی زوجه را بدهید. درصورت عدم وجود هیچ یک از اینها ، پس از گذشت تقریبا دوماه میتوانید با اخذ گواهی از اداره ثبت ، نسبت به ثبت دادخواست مهریه و مطالبه از آٖن طریق اقدام نمایید