حکم تحویل فرزند زمانی که دو طرف هنوز طلاق نگرفته اند چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۳ #74659390

آیا میتواند شوهر را با توجه به اینکه فرزند دست شوهر هست در مرکز مهر نگهدارند تا مشاور مرکز مهر فرزند را راضی کند با مادر برود ( به استناد چه ماده قانونی در مرکز مهر مشهد بنر بزرگ زده اند که مشاور فرزند را باید راضی کند و خوانده موظف است در هنگام ورود به مرکز مهر حداقل تا یک ساعت باشد تا مشاور فرزند را راضی کند که با مادر برود آیا حکم قانونی دارد این کار آیا وقتی فرزند علنا اعلام میکند که حاضر به رفتن با مادر نیست و میخواهد با پدرش باشد باید پدر یک ساعت باشد تا مشاور فرزند را راضی کند آیا در حکمی که قاضی قید کرده طرفین رعایت صلح و آرامش فرزند را رعایت کند آیا مشاور حق برهم زدن این آرامش را با نگه داشتن فرزند تا یک ساعت دارد با توجه به اینکه فقط یک نامه از قاضی از طرف مادر دارد که مشاوره شود و علت نرفتن فرزند با مادر قید شود و فقط همین یک خط را قاضی از مشاور خواسته

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر این امر خلاف قانون بوده و چنین امری با توجه به دستور مشخص و بدون قید و شرط قاضی در صلاحیت مشاور نیست. لذا مورد را پیگیری نمایید

مساله ای که بیان کردید قابل طرح در محکمه نیست

این اقدام وجاهت قانونی ندارد .