آیا اسکرین شات در دادگاه قابل قبول است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۳ #74615025

باعرض سلام خدمت وکلای عزیز آیا مکالمات واتساپ که گوشی هیچکدام از دوطرف نباشد می تونن برش گردونن ضمنا مربوط به ۷ ماه قبل می باشد
ممنونم از لطفتون

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اگر گوشی نباشد امکان پیگیری موضوع از پلیس فتا وجود ندارد

با توجه ب وجود سرور های واتساپ در خارج از کشور امکان ردیابی از طریق واتساپ وجود ندارد اما اسکرین شات و پیام هایی ک بهر شکل بتونن موید موضوعی باشن تا حدودی قابل استناد هستن....هم چنین میتوانید در این زمینه از مشاورین پلیس فتا کمک بگیرید

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. در صورتیکه دیلیت اکانت نکرده باشند امکان ریکاوری مکالمه و چتها از گوشی طرف وجود دارد..
در خصوص اسکرین شات نیز.. در صورت وجود گوشی و ریکاوری و اثبات اصالت آنها در مرجع قضایی قابل استناد می باشد..
موفق باشید..

سلام اگه گوشی طرف مقابل وجود داشته باشه ، میشه از طریق پلیس فتا موضوع رو پیگیری و پیامها رو ریکاوری کرد و در مورد اسکرین شات صرفا با پذیرش طرف مقابل مورد پذیرش واقع میشه