شفاف سازی یکی از بندهای عقدنامه را عنایت فرمایید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۷۶ #74568525

جناب با سلام و احترام خدمت جنابعالی
در خصوص یکی از بندهای عقدنامه ( زوج موظف است نصف دارایی خود را در ایام زناشویی بدست اورده به زوجه دهد)، را امضا نمودم میشه شفاف سازی کنید زیرا در این رابطه کمی نگرانی دارم. متشکرم از شما

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
طبق بند «الف» شرایط ضمن عقد مندرج درسند ازدواج، چنانچه طلاق به درخواست زوجه نباشد و طبق تشخیص دادگاه،  تقاضای طلاق ناشی از تخلف زن از وظایف همسری یا سوء اخلاق و رفتار وی نباشد، زوج باید تا نصف دارایی موجود خود را که در ایام زناشویی با زوجه به دست آورده یا معادل آن را، بصورت بلاعوض به زوجه منتقل نماید.

دوست عزیز ظاهرا شما خوب به عرائضم توجه نکردید من گفتم زمانی زوجه می تواند می تواند درخواست نصف دارایی را بنماید که:
اولا درخواست طلاق از سمت زوج باشد
دوما زوجه ناشزه نباشد
سوما شامل اموالی میشود که بعد از زندگی مشترک بدست می آید
یعنی اموالی که از قبل زوج داشت یا به ارث رسید یا در طول زندگی به فروش رساند را شامل نمیشود
و بالاخره اینکه میزان بدهی زوج از دارایی هایش بیشتر باشد را شامل نمیشود
و در آخر اگر همه شرایط به نفع زوجه بود بسته به نظر قاضی از یک درصد تا پنجاه درصد اموال را شامل میشود

زمانی که شما تنصیف دارایی رو امضا می نمایید یعنی تقسیم اموال در زمان طلاق به درخواست زوجه ولی همین امر باید طبق شرایطی صورت پذیرد،اینکه زوجه زمانی می تواند درخواست تنصیف دارایی نماید که طلاق به درخواست زوج باشد نه زوجه،و زوجه در زمان طلاق ناشزه نباشد و این تنصیف شامل اموالی میشود که بعد از شروع زندگی مشترک بدست می آید نه اموالی که زوج از قبل داشت و یا اموالی را که به ارث می برد و شامل اموالی که در طول زندگی مشترک و یا قبل از درخواست طلاق به فروش هم می رسد نمی شود این نکته را هم در نظر بگیرید در شرط ذکر شده تنصیف دارایی نه تنصیف اموال یعنی زمانی که بدهی های زوج از دارایی هایش بیشتر است و این شامل تنصیف نمی شود حالا اگر تمامی شرایط برای درخواست تنصیف دارایی از سمت زوجه مهیا بود بسته به نظر قاضی از یک درصد تا پنجاه درصد اموال را شامل می شود
موفق باشید

سلام
یعنی اگر یک روزی شما بدون دلیل بخواهید همسر خود را طلاق بدهید باید نصف اموالی ک از زمان عقد تا زمان طلاق بدست آورده اید را به همسر خود پرداخت کنید.

باسلام
یکی از شروط ضمن عقد شرط تنصیف می باشد .
این شرط تنها زمانی که درخواست طلاق از طرف زوج باشد مطرح میشود وبا درخواست طلاق از جانب زوجه شرط تنصیف محقق نمی‌گردد ولو به تراضی .به عبارتی اموال زوج باکسر دیون ومستثنیات مانند ارثیه وجایزه .....بین زوج و زوجه تقسیم میشود البته همیشه نصف نیست ممکنه با توجه به نظر قاضی به ثلث و ربع هم تقسیم گردد

با سلام و احترام شرط تنصیف دارایی درضمن العقد نکاح که توسط زوجین به امضا ءمی رسد بدین شرح که هرگونه اموال پس از وقوع عقد نکاح تحصیل میگردد متعاقبا در صورتیکه زوج اقدام به تقدیم دادخواست طلاق نماید و دلیل موجه و مستند در رابطه با تخلف زوجه از وظایف و تکالیف زناشویی ارائه ننماید در حین رسیدگی نسبت به اموال تحصیل شده دادگاه تعیین تکلیف می نماید و بصورت تساوی نسبت به تقسیم آن در صورت قابل تقسیم بودن و تسلیم معادل بهای آن به نحوی که نصف اموال به مالکیت زوجه در بیاد بدیهی است اجرای مراتب موصوف منوط به ثبت واقعه طلاق و قبل از آن و در صورت تراضی به نحوی دیگری فی مابین زوجین سر دفتر مبادرت به ثبت طلاق می نماید