برای پذیرش اعسار تجار، تودیع پروانه تجاری آسانتر است یا اعلام ورشکستگی؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۱ #74512171

سلام
دادخواست اعسار از پرداخت مهریه به علت شغل تجاری خواهان رد شده و در حکم دادگاه بیان شده که خواهان باید ابتدا دادخواست ورشکستگی خود را تقدیم و اثبات کند در ضمن خواهان هیچ چیز برای توقیف ندارد حتی سهام.
یکی از وکلا می گفت در این مورد برای تاجری که می خواهد اعسارش را ثابت کند طرح دعوی ورشکستگی اشتباه بسیار بسیار بسیار بزرگی است چرا که خواهان اعسار می تواند با تودیع پروانه تجاری خود و دادخواست مجدد اعسار و اعلام اینکه دیگر تجارت نمی کند به راحتی به آنچه می خواهد برسد یعنی اعسارش فورا پذیرفته شود
حتی اگر ثابت شود که خواهان اعسار برای فرار از پرداخت دین دست از تجارت براشته نیز مشکلی وجود ندارد چون به هر دلیلی که باشد مهم این است که فرد دیگر تاجر محسوب نمیشود و فرار از دین هم محسوب نمیشه چون ملی رو انتقال نداده
خواستم نظر شما حقوقدانان محترم رو بدونم که اگر میشه به همین راحتی از مقررات قانون تجارت فرار کرد پس هدف از وضع اون چی بوه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعسار از تجار قابل قبول نیست بلکه باید تقاضای ورشکستگی نماید

در خصوص تاجر ادعای اعسار قابل قبول نیست وشما باید به استناد مدارک خود اعم از دفاتر تجاری وبدهیهای خود وچکها وسفته هایی که نشان دهنده بدهکار بودن شماست اقدام به طرح دادخواست ورشکستگی نمایید.

سلام اعسار تجار طبق قوانین تجاری پذیرفته نمی شود بنابر این میتوانید درخواست ورشکستگی دهید

اعسار تجار مطابق قوانین تجاری پذیرفته نخواهد شد بنابر این میتواند درخواست ورشکستگی دهد

سلام با آرزوی بهروزی برای شما ، طبق توضیحات شما قانونا باید تقاضای ورشکستگی بدین

باسلام اعسار پذیرفته نمی شود و طبق قانون درصورت توقف تاجر بایستی تقاضای ورشکستگی نماید.

با سلام
اعسار از نجار پذیرفته نمی شود