آیا میتوانم به جرم کلاهبرداری و اخاذی از اون زن و از داییش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۴ #74432362

سلام
روز بخیر خدمت شما کارشناس عزیز
دو سال پیش در محل کارم بودم که خانمی ناشناس به من پیام داد و اسم مدیرم رو پرسید شماره رو به مدیرم نشون دادم گفت نمیشناسم، منم گفتم خانم، ایشون شما رو نمیشناسه،چند سری بهم پیام داد که اشکالی نداره شب عیده خدا خیرت بده کمکم کن من یه زن تنها و جوانم با یه پسربچه آواره خونه دائیم شدم، این بدبختم مستاجره صاحبخونه میخواد جوابش کنه و از این حرفها انقدر این پیام دادنها ادامه داشت، تا ناچار شدم مبلغ ۱۲۰ هزار تومان نقد براش ببرم، جایی که قرار گذاشته بود، من حتی بخودم اجازه ندادم باهاش دست بدم، پول رو بهش دادم و اومدم، از فرداش شروع کرد به قربون صدقه رفتن و من میخوام با تو باشم و تو آدم خوبی هستی از این چرندیات، بعدش گفت کمکم کن برم سرکار خرج و خودم و این بچه رو دربیارم، گفتم برات میسپارم، بعد یه هفته گفت صاحبخونه دائیم رو جواب کرده تو رو خدا کمک کن من یه جای کوچیک بگیرم، یهو یه مردی گوشی رو ازش گرفت گفت آقای فلانی مهناز خیلی از شما تعریف میکنه من دائیشم تو روخدا تو رو هر کسی که دوست داری مرد باش و کمکش کن، هر جوری خواستی باهاش باش من خودم میزنم تو دهن کسی که بخواد حرفی بزنه،خلاصه منم به تمام دوستانم رو زدم و حدود ۴.۵ میلیون براش جمع کردم و خورد خورد بحسابش واریز کردم تا خونه ای اجاره کنه، یواش یواش راهش رو یاد گرفت و هر سری با ترفندی از من پول میگرفت در صورتی که من کلا دو بار بیشتر این خانم رو ندیدم، بعد که دید به خواسته هاش اهمیت نمی دم شروع کرد به تهدید کردن هم خودش هم اون مرد که بعنوان دائیش معرفی کرده بود، تا آخرین لحظه که براش پول زدم نزدیک به ۷.۵ میلیون فرستاده بودم، نه جاش رو میدونم کجاست و نه آدرسی دارم فقط دو تا شماره عابربانک که نمی دونم اونم به اسم خودش یا کسی دیگه بهمراه دو تا شماره موبایل، تو همین حین خب ما حرفهای عاشقانه هم به هم زدیم و من به درخواست و اصرار ایشون یه عکس هم براشون فرستادم.

میخوام بدونم میتونم شکایت کنم ازشون هم از اون زن و هم از دائیش؟

آیا اونها با داشتن اون عکس و چتها میتونند علیه من اقدام بکنند؟

ممنون میشم راهنمائی کامل بفرمائید .

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دراین خصوص شما میتونید دادخواست حقوقی مطرح کنید وبا شکایت بعیداست به جواب برسید
درخصوص چت های شما و عکس فقط میتوانند رابطه نامشروع شکایت کنند که دراینصورت پای زن هم به میان خواهد آمد

میخوام بدونم میتونم شکایت کنم ازشون هم از اون زن و هم از دائیش؟
شما با اختیار خود پول ها را به آن ها داده اید لذا به چه جرمی می خواهید از آن ها شکایت کنید؟
تنها می توانید به جرم کلاهبردای ازشون شکایت کنید اما باید بتوانید اثبات کنید این امر کلاهبرداری را که نیازمند اثبات عنصر روانی و مادی و قانونی جرم است که به نظر می رسد شما توان اثبات ندارید
آیا اونها با داشتن اون عکس و چتها میتونند علیه من اقدام بکنند؟

اولا معلوم نیست چه عکسی فرستادید دوست عزیز
در ثانی چت نیز تنها اماره است و دلیل نیست
اگر منظورتان اثبات رابطه ی نامشروع است که خود آن زن هم پایش گیر است و عملا بعید است شکایت کند