منع تعقیب در دادسرا، کیفرخواست در دادگاه، امکان منع تعقیب مجدد

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۰۶ #74426560

سلام، از فردی شکایتی مطرح کردم که بازپرسی منع تعقیب زد. اعتراض کردم و دادگاه جلب به دادرسی صادر کرد و مدیر دفتر دادگاه گفت پرونده رو فرستادم بازپرسی. آیا بازپرسی می‌تونه دوباره منع تعقیب بزنه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام علیکم
بازپرسی می‌تواند تحت شرایطی مجدد قرار را صادر کنند
اصولا بازپرسی مکلف به تبعیت هستند

با درود ، هرچند در اکثر موارد بازپرس از تصمیمات رییس دادگاه کیفری تبعیت می کنند ولی اتخاذ تصمیم برخلاف نظر رییس دادگاه توسط بازپرس غیر قانونی نیست

سلام
اماکن دوباره منع زدن وجود نداره
چون بازپرس موظف به عمل نمودن به قرار دادگاه هست
مگر اینکه دلیل جدیدی یافت بشه بر برائت متهم

با سلام
بله با وجود شرایطی احتمال دارد.

با سلام
بر حسب مدارک و مستندات موجود در پرونده ، احتمال هر نوع قراری وجود دارد

سلام ، بله این احتمال وجود دارد ولی در غالب موارد جلب به دادرسی صادر می شود

با سلام
تحت شرایطی این احتمال وجود دارد.